Verwey Hairstyling

Verwey Hairstyling is een trendy kapsalon voor iedereen, jong en oud. De kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum aan de kant van het grote parkeerterrein, schuin tegenover de bibliotheek in de Stevenshof. De kapsalon is al meer dan 15 jaar een begrip in deze wijk. De eigenaar Cornell Verweij heeft naast de vestiging in Leiden ook een kapsalon in Den Haag. Hij is dan ook altijd in één van deze salons te vinden. In beide salons wordt met de beste en meest toonaangevende merken uit de kapperswereld gewerkt. Het enthousiaste team van Verwey Hairstyling staat dagelijks voor jou klaar. Ze zullen luisteren naar jouw wensen en adviseren je graag over jouw nieuwe kapsel. Zij zullen altijd kijken naar wat het best bij jou past.

Kies je voor alleen de puntjes bijwerken of ga je voor een geheel nieuw model? Ook als je een andere haarkleur wenst kun je bij Verwey Hairstyling terecht. Het team werkt met de nieuwste kleurtechnieken op basis van natuurlijke grondstoffen, waardoor zwaar aangetast en uitgedroogd haar tot het verleden behoort. In deze moderne kapsalon kan je meer dan alleen je haar laten knippen.

Bij Verwey Hairstyling kun je ook kiezen voor andere haar-behandelingen. Wil je bijvoorbeeld meer volume? Dan bieden ze bij Verwey Hairstyling deze behandeling: Headlines. Het dunne, futloze haar zal na deze behandeling meer volume en structuur hebben, met een natuurlijke beweging in het haar. Ook het haar op verschillende manieren stylen is na deze behandeling een stuk eenvoudiger.

Wat je haarwensen ook zijn, het team van Verwey Hairstyling denkt graag met je mee! Ben je enthousiast geworden en wil je een afspraak maken? Neem dan contact op en bel naar 071 531 74 12. Zij zullen je hier ontvangen met een lekkere kop koffie of thee!

 • Stevensbloem 9, 2331JA Leiden

 • Openingstijden:

  Maandag: gesloten
  Dinsdag: 9:00 – 17:30 uur
  Woensdag: 9:00 – 17:30 uur
  Donderdag: 9:00 – 21:00 uur
  Vrijdag: 9:00 – 17:30 uur
  Zaterdag: 8:00 – 16:00 uur
  Zondag: gesloten