Welkom bij Bruna Leiden

In deze leuke Bruna winkel in de Stevensbloem kun je uren ronddwalen. Ze hebben hier veel leuke boeken, tijdschriften, spellen, puzzels ansichtkaarten, agenda’s, kalenders, familieplanners, scheurkalenders en nog veel meer! Bruna in winkelcentrum Stevensbloem verkoopt ook Leidse producten zoals, Leidse puzzels, Leidse boxershorts, Leidse sokken, Leidse kaarsen, Leidse mutsen, Leidse sloffen en nog veel meer. Een goed cadeau voor de echte Leidenaar. Ook de boeken van Leidse auteurs uit de regio vind je in deze vestiging, zoals boeken van Jochem Myjer en Jeroen Windmeijer.

Ook kun je via de website www.bruna.nl elk boek bestellen dat je wilt. Jouw bestelling wordt dan bij de Bruna afgeleverd. Sinds kort kun je ook bekijken of de Bruna in de Stevensbloem een boek op voorraad heeft en deze vervolgens reserveren. Via de website kun je ook een cartridge, agenda of kalender bestellen. Handig toch?

Je slaagt hier sowieso voor een leuk cadeau voor groot en klein of jezelf. En anders is een cadeaukaart van de Bruna, VVV bon of een andere cadeaubon een goed idee.

BRUNA LEIDEN IS MEER …

De Bruna is naast een ruime boeken- en cadeauwinkel ook een PostNL punt. Het is jouw postkantoor voor het versturen en ontvangen van pakketjes in de Stevenshof. In de winkel vind je een Geldmaat, waar je veilig geld kunt pinnen en storten. Je kunt alleen tijdens de openingstijden van de winkel gebruik maken van de Geldmaat en het PostNL punt. Ook kan je er terecht voor het maken van pasfoto’s voor al je officiële documenten zoals je paspoort, rijbewijs of ID.

 • Ina Boudier Bakkerstraat 9, 2331 AX Leiden

 • 071-5763848

 • info@bruna.nl

 • Openingstijden:

  Maandag: 9:00 – 18:00 uur
  Dinsdag: 9:00 – 18:00 uur
  Woensdag: 9:00 – 18:00 uur
  Donderdag: 9:00 – 18:00 uur
  Vrijdag: 9:00 – 18:00 uur
  Zaterdag: 9:00 – 17:00 uur
  Zondag: gesloten