>>Bestel je vis voor de kerst direct!<<

Stevenshof Visspecialist! 

In het overdekte gedeelte van winkelcentrum Stevensbloem bevindt zich Stevenshof Visspecialist. De Katwijkse broers Tim en Rian Hoek staan hier samen met hun team garant voor topkwaliteit vis. De Stevenshof Visspecialist kan dan ook rekenen op een trouwe klantenkring en heel veel enthousiaste fans! De ruime en schone winkel en de heerlijke vis zorgen dat klanten uit Voorschoten, Wassenaar, Valkenburg en Leiden wekelijks naar het winkelcentrum Stevensbloem komen.

Bij de Stevenshof Visspecialist kun je terecht voor de echte klassiekers, zoals verse haring en verrukkelijke kibbeling. Aan de schone tafels kun je hier direct van jouw vis genieten. Of neem je het liever mee naar huis? Dan kan ook. Daarnaast vind je ook verse vispasta, garnalencocktail en sashimi in deze moderne viswinkel. En wat dacht je van zo’n heerlijke visschotel voor een feestje of een kant en klare visovenschaal voor een lekker en makkelijk thuisdiner.

Kun je wel advies gebruiken over de bereiding van jouw stukje vis? Of wil je een (h)eerlijke tip voor een ander stukje vis? Het vriendelijke personeel van de Visspecialist vertelt je alles over vis.

Elke vrijdag hebben ze hier trouwens een verse visactie! Volg de Visspecialist op Facebook en Instagram voor de actie van deze week! Nieuwsgierig geworden? Op de website vind je prachtige foto’s van het assortiment vis!

 • Stevensbloem 163, 2331AX Leiden

 • Openingstijden:

  maandag 08:00 tot 18:00
  dinsdag 08:00 tot 18:00
  woensdag 08:00 tot 18:00
  donderdag 08:00 tot 18:00
  vrijdag 08:00 tot 18:00
  zaterdag 08:00 tot 17:30
  zondag Gesloten