The snowman

Zaterdag 23 december komen de sneeuwpop en de kerstdame naar de Stevensbloem. Wil jij met de sneeuwpop op de foto? Kom dan zaterdag 23 december tussen 11:00 uur en 15:00 uur gezellig naar ons winkelcentrum in Leiden. Kerstinkopen doen is dan extra leuk!

Luisteren naar ‘Leedvermaak’

Zaterdag 16 december treedt het bekende Leids koor ‘Leedvermaak’ op in winkelcentrum Stevensbloem! De optredens zijn om 11:30 en 12:00 uur.

Afgelopen jaren traden zij ook bij ons op met prachtige kerstliederen. Iedereen was hartstikke enthousiast! Daarom hebben wij ze ook dit jaar uitgenodigd. Veel leden komen uit de buurt. Elke week oefenen zij hier in het buurthuis. Dat maakt het optreden in ons winkelcentrum juist extra leuk.

We hebben een winnaar!

De winnaar van de kleurwedstrijd is bekend: Daley! 🎉Hij was zo enthousiast en blij! En dat snappen wij. Hij mag namelijk samen met zijn familie/vrienden meevaren met de boot van Sinterklaas tijdens de intocht in Leiden. 🚢 Namens alle winkeliers van de Stevensbloem van harte gefeliciteerd! Geniet ervan.

Wij hadden nog meer winnaars! Ook zij zijn vandaag gebeld en mogen hun prijs ophalen bij de Bruna in de Stevensbloem. Heb jij een kleurplaat ingeleverd en wil je ‘m graag terug? Alle ingeleverde kleurplaten liggen bij de Bruna in de Stevensbloem.🎨🖌️