Alexanderhoeve

Kaas- en notenwinkel Alexanderhoeve in de Stevensbloem levert alleen de beste kwaliteit en de smaak. Alexanderhoeve heeft afgelopen jaren dan ook regelmatig prestigieuze kaasprijzen gewonnen.

Tobias is de trotse franchisenemer van Alexanderhoeve Kaas & Noten in de Stevensbloem. Sinds 2016 is hij met zijn winkel gevestigd in winkelcentrum Stevensbloem. En dat bevalt hem prima! ‘Steeds meer mensen ontdekken hier de lekkere kazen van Alexanderhoeve. Ook kiezen veel mensen voor een lekker stukje Hollandse kaas om zo te genieten van een verrukkelijke lunch thuis. Ideaal als je thuis aan het werk bent of gewoon thuis luncht. Hoewel je zo’n broodje kaas natuurlijk ook gewoon mee kan nemen naar je werk. Bakker van Maanen zit schuin aan de overkant voor een heerlijk broodje. Dat maakt zo’n lunch wel extra lekker!’

Ben je op zoek naar een heerlijke Hollandse of buitenlandse kaas? Wil je genieten van heerlijke wijnen, vers gebrande noten, chocolade of ander lekkers. Je vindt het allemaal bij Alexanderhoeve in de Stevensbloem! Ook voor een mooi cadeau, kaasplateau en goed kaasadvies kun je hier terecht. En aan het eind van het jaar weten ook veel bedrijven Alexanderhoeve te vinden voor een kerstpakket om hun personeel te bedanken voor hun inzet.

  • Stevensbloem 31, 2331JA Leiden

  • Openingstijden:

    di. t/m vrij. 08:30 tot 18:00
    zaterdag 08:00 tot 17:00
    zo. en ma. gesloten