New York Pizza Stevensbloem

Sinds de opening van New York Pizza in de Stevensbloem is het team van New York Pizza druk bezig met het bezorgen van vers bereide, warme pizza’s, pasta’s, salades, bijgerechten en dranken. Ook halen veel klanten de pizza zelf op in de vestiging in de Stevenshof. Eigenaar Aaron is dan ook hartstikke blij met zijn vierde vestiging van New York Pizza. Steeds meer mensen ontdekken nu ook de pizza’s en pasta’s van New York Pizza: Freakin’ Fresh!

New York Pizza Stevensbloem biedt een breed assortiment pizza’s van topkwaliteit, diverse pasta’s en bijgerechten, waarbij het steeds draait om service, snelheid, kwaliteit en gemak. En garantie, want als je pizza niet Freakin’ Fresh is, krijg je zo snel mogelijk een nieuwe thuisbezorgd! Heb jij al een pizza besteld bij New York Pizza?

Trek gekregen? Check eerst even de website van New York Pizza voor de allerbeste acties! Bestel jouw pizza online, vul de couponcode in en laat ‘m bezorgen of haal ‘m zelf op. Bestel je telefonisch of in de winkel? Laat dan vooraf even weten dat je van een actie gebruik wilt maken.