Maya’s Roti Xpress

Bij Maya’s Roti Xpress In de Stevensbloem kun je sinds 2022 voor de lekkerste Surinaamse maaltijden terecht. Eigenaren Maya en Haviedj Dhonre zijn opgegroeid in Suriname en wonen nu bijna 15 jaar in Nederland. Het Surinaams eten is dan ook letterlijk met de paplepel ingegeven.
In Nederland had Maya voorheen een foodtruck, waar zij Surinaams eten verkocht. Daarnaast verzorgde zij veel cateringklussen op locatie bij bedrijven. Na een aantal jaar met de foodtruck op pad te zijn geweest, was het tijd voor een eethuis. De nieuwe locatie is gevonden op Stevensbloem 39.

In dit Surinaamse eethuis kun je heerlijk eten, maar je kunt er ook voor kiezen om thuis te eten en te genieten van de Surinaamse maaltijden van Maya. Je kunt bij Maya Roti Xpress namelijk ook Surinaams eten afhalen of gewoon thuis laten bezorgen. Alle Surinaamse gerechten bereiden ze dagelijks vers volgens origineel recept. De recepten zijn een goed bewaard familiegeheim en zijn afkomstig van Haviedj’s moeder. Ook zij had een eigen cateringzaak. Naast de roti’s-, kip, lam, vegetarisch- staan er gevulde bara’s, telo van cassavewortel, verschillende broodjes, kousenband en een aantal nasi- en bami gerechten op het menu. Ben je benieuwd naar de Surinaamse gerechten van Maya? Bestel dan online of loop gewoon even binnen. En weet je niet zo goed wat je kunt bestellen? Maya en Haviedj adviseren je graag.

  • Stevensbloem 37, 2331JA Leiden

  • Openingstijden:

    Alle dagen 06:00 tot 21:00