Sushi Station Leiden

De vestiging van Sushi Station in de Stevensbloem is sinds 2022 open. Veel mensen zijn dol op de verrukkelijke sushi uit de Japanse keuken. Eet je geen vlees, maar ben je wel dol op vis? Dan is de Japanse keuken ideaal. Gezond, lekker en makkelijk te bestellen. Het aantal sushizaken is de laatste jaren dan ook flink toegenomen. Ook Kevin Lau opende in 2022 Sushi Station in de wijk Stevenshof in Leiden.

Heb jij de sushi, poke bowl’s en donburi sindsdien al besteld bij de vestiging van Kevin Lau? Kevin maakt samen met zijn vrouw de heerlijkste Japanse gerechten. Op de website van Sushi Station vind je een ruime en voordelige keuze aan verschillende soorten van onder andere sushi, poke bowl en donburi. Je kunt altijd wel profiteren van een scherpe aanbieding.

Het meest besteld bij Sushi Station is de Sushi Lover schotel met de Insideout roll, Tempura, Ebi crunch roll, Salmon luxe roll, Nigiri, Nigiri specials en Maki. Maar ook de Party Box met veel verschillende soorten sushi is populair. Ideaal voor een feestje!

Bestellen en betalen kan eenvoudig online via de website: sushistation.nl.

Wil je liever in de winkel bestellen en afhalen? Dat kan natuurlijk ook.

  • Stevensbloem 35, 2331JA Leiden

  • Bezorgtijden:

    di. t/m zon. 13:00 tot 20:45

    Openingstijden:

    di. t/m zon. 12:00 tot 21:00