Bakker Van Maanen

Bakker Van Maanen houdt zich al generaties lang bezig met het bereiden van ambachtelijk brood en banket. De bakkerij is in het hart van winkelcentrum Stevensbloem gevestigd, naast supermarkt Dirk. Bij bakker Van Maanen vind je bijvoorbeeld het unieke Duinenbrood, maar natuurlijk ook ander heerlijk brood en verschillende bollen, harde broodjes en croissantjes. Ook voor de verrukkelijke gevulde koeken, tompoezen en heerlijke taarten zit je hier goed. In het sfeervolle bakkerscafé kun je in de Stevensbloem tevens genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of heerlijke koffie/ thee met gebak.

Taarten & gebak

Bij Bakker Van Maanen zijn de  lekkerste taarten en gebak te verkrijgen. Wil je een speciale taart voor een unieke gelegenheid? Denk aan cijfertaarten, geboortetaarten, kindertaarten,  Sarah- of Abrahamtaarten, fototaarten of zo’n heerlijke geslaagd slaroomtaart. Maar wat denk je van een carrot layer taart, een drip cake of zo’n verrukkelijke red velvet taart? Wil je zo’n unieke taart bestellen? Of wil je zeker zijn dat jouw favoriete taart of gebakjes op een verjaardag of een feestje kan serveren? Bestel dan online of in de winkel zelf.
https://www.bakkervanmaanen.nl/webshop/?page=/assortiment/taarten-gebak/speciale-taarten

Tijsterman

In de zomer van 2022 heeft Bakkerij Van Maanen, Bakkerij Tijsterman overgenomen. Sommige recepten van Tijsterman zijn hetzelfde gebleveen, maar wij hebben ook alternatieven voor het boord van Tijsterman op een rijtje gezet. Duinen tarwe en bruin rond zijn nu bijvoorbeeld het alternatief voor het tarwebrood van Tijsterman. Duinen volkoren is het alternatief voor Liever Volvezel en Vollervolkoren en fijn meergranen is het alternatief voor het Waldkorn brood van Tijsterman. En kocht je bij Tijsterman het Liever Desem Naturel van Tijsterman? Probeer dan nu eens Rustiek wit bij Van Maanen.

 • Stevensbloem 165, 2331JC Leiden

 • Openingstijden:

  maandag 08:00 – 18:00 uur
  dinsdag 08:00 – 18:00 uur
  woensdag 08:00 – 18:00 uur
  donderdag 08:00 – 18:00 uur
  vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  zaterdag 08.00 – 17:00 uur
  zondag 09.00 – 17:00 uur