Snackbar Stevenshof

snacks. Naast gewone patat verkopen ze hier ook de lekkerste. Raspatat. Pata (friet) is hier dan ook de meest bestelde snack. Ook de verschillende soorten kipsnacks zijn favoriet bij de klanten. Zoals hete kip (halal), chicken strips en  kipnuggets. Heb je trek in een kroket, frikandel of een vegetarisch snack. belegd broodje of een koude milkshake Ook dat verkopen ze  bij de snackbar in de Stevenshof.  Je kunt het in de snackbar opeten, maar ook ophalen. Jouw bestelling thuis laten bezorgen door Thuisbezorgd kan ook. Je kunt dan eenvoudig hier online bestellen.  LINK

Bubble tea

Heb jij wel de bubble tea geproefd bij Snackbar Stevenshof? Ze noemen het ook wel BOBA. Dit vrolijke drankje wordt gemaakt door thee te mengen met melk, fruit, vruchtensiroop en tapioca balletjes. Tapioca balletjes lijken een beetje om gummibeertjes. Lekker chewy.  De tapioca balletjes zijn eaen bijzondere ervaring en moet je zeker een keer proberen! Bubble tea is een hit in Taiwan, maar ook in Amerika is het een hip drankje. Het lijkt een beetje op kinderthee en is dan ook erg populair bij de kinderen in de Stevenshof.  Bij Snackbar Stevenshof maken ze dit vrolijke drankje graag voor je klaar. Er is heel veel te kiezen. 

Hoe bestel je zo’n vrolijk drankje? Kies eerst de basis: melk of thee. Kies jouw favoriete smaak. Bij Snackbar Stevenshof kun je kiezen uit de fruitsmaken mango, bosbessen, honing, appel, lychee, watermeloen en aardbei.  Kies tot slot de popping. Je kunt kiezen uit bosbessen, perzik, aardbeien, lychee, ananas, tapioca, jelly en kristal. Schudden, rietje erin en genieten maar! 

  • Stevensbloem 5, 2331JA Leiden

  • Openingstijden en bezorgtijden

    di. t/m za. 12:00 tot 22:00
    zondag 12:00 tot 22:00