Kippie Leiden

Door heel Nederland vind je de Kippie grill- en maaltijden winkels en sinds 2019 is Kippie ook gevestigd in winkelcentrum Stevensbloem. Eigenaar Roland van der Nat is vanaf de opening bijna dagelijks in zijn winkel in Leiden aan het werk om de brede schare fans van Kippie-producten te helpen. En dat doet hij met veel plezier samen met zijn team.

De Kippiepan

Bij Kippie verkopen ze alle producten van de kip! De Snackpan is veruit de favoriet bij particulieren en bedrijven. Zo’n Snack- of Kippiepan is ideaal voor de bekende vrijmibo (vrijdagmiddagborrel) of  jaarfeestjes op het werk of de sportclub. Zo’n pan is natuurlijk ook een goed idee voor een feestje thuis. Wist je dat ze ook een Dönerpan en Kippielingpan hebben? Makkelijk en lekker voor een verjaardag, jubileum of feestdag zoals oud en nieuw. De snackpannen hebben ze in verschillende maten en met verschillende hapjes. Ze verhuren zelfs een XXL pan. Geschikt voor kleine en grote feestjes!

Verder komen veel mensen bij Kippie voor het broodje van de week. Het broodje van de week is elke week anders, maar altijd lekker! Verder zijn natuurlijk de kippenpoten populair. Daarnaast kun je hier terecht voor kant en klare gerechten zoals bami, nasi en macaroni.

KIPPIE LEIDEN
Roland van der Nat

 • Stevenshof 31A, 2331 JA Leiden

 • leiden@kippie.nl

 • Openingstijden:

  Maandag: 9:00 – 18:00 uur
  Dinsdag: 9:00 – 18:00 uur
  Woensdag: 9:00 – 18:00 uur
  Donderdag: 9:00 – 18:00 uur
  Vrijdag: 9:00 – 18:00 uur
  Zaterdag: 9:00 – 17:00 uur
  Zondag: gesloten