Als het om horen gaat!

Als het om hooroplossingen gaat is Schoonenberg al ruim 90 jaar marktleider in Nederland. Schoonenberg is één van de oudste ondernemingen in de hoortoestellenbranche.

De wortels van Schoonenberg gaan terug tot 1926. In dat jaar opende Herke Schoonenberg in Rotterdam een winkel in gehoorapparaten, brillen en fotoapparatuur.

Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachtenmensen gemiddeld 7 jaar voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor?

Bij Schoonenberg helpen ze je graag. Zij hebben ruim 160 winkels in Nederland en sinds januari 2020 ook een winkel in de Stevensbloem. Het filiaal aan de Sitterlaan is toen verhuisd naar de Stevenhof.

Schoonenberg verkoopt niet alleen producten, maar biedt ook als enige hoorsupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat ze samen met afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Bij Schoonenberg vinden ze het belangrijk dat je mee kunt blijven doen in het leven.

Dus maak vrijblijvend een afspraak, dan kunnen de audiciens samen kijken wat zij voor je kunnen betekenen.