>>Bestel je ijstaart voor de kerst direct!<<

Luciano IJssalon

Samen met haar top-team zorgt Marcia dat elk bezoek aan Luciano’s ijssalon een klein feestje is. ‘Genieten van een ijsje is toch altijd een feestje? De glimlach van een kind als je zo’n heerlijk ijsje overhandigt is echt onbetaalbaar. Maar ook volwassenen genieten hier met volle teugen. Juist dat maakt het werken hier zo leuk. Wij maken daarom van elke dag een feestje!’ aldus Marcia.

Bij Luciano in de Stevenshof kun je niet alleen genieten van een heerlijk ijsje, maar ook van een verse milkshake of (special) koffie met mini ijsje geserveerd. Dit kan binnen in de ijssalon of op het terras, maar meenemen kan ook. De ijsjes zijn hier natuurlijk het meest favoriet, maar ook de cappuccino en de ijskoffie zijn hartstikke populair. Bij Luciano verkopen ze ook verrukkelijke ijstaarten en macarons. En wil je een lekker cadeau geven? Je kunt hier ook terecht voor leuk verpakte cadeaubonnen. Super leuk om te geven en te krijgen. Ben je zelf jarig? Als je jarig bent krijg je hier een lekker ijsje cadeau. Je moet alleen wel even bewijzen dat je echt jarig bent en je ID laten zien.

In 2019 startte ze met een nieuwe Luciano’s ijssalon in haar woonplaats hier in de Stevensbloem. Wist je trouwens dat Marcia hiervoor al  13 jaar bij Luciano in Wassenaar heeft gewerkt? ‘Ik heb nooit geweten hoeveel mensen eigenlijk uit de Stevenshof naar Wassenaar gingen voor een ijsje. Heel veel klanten van toen zie ik nu in onze ijssalon in Leiden. En wij hebben heel veel lieve klanten! Klanten die heel vaak terugkomen. Ben jij ook zo’n fan van Luciano? Gebruik dan de spaar app van ijssalon Luciano? Sparen gaat heel gemakkelijk via deze spaar app. Je kunt sparen voor ‘n gratis ijsje, een milkshake, ijstaart of zo’n leuke linnen- of koeltas. Bij elke euro die je besteedt krijg je een punt. Dat is toch een goed idee?