De vestiging van Big Bazar in de Stevensbloem is helaas vanaf 5 augustus gesloten. Gelukkig heeft wel iedereen van team Stevenshof een nieuwe werkplek gekregen in één van de andere winkels in de buurt. Sommige collega’s werken nu bij Big Bazar in winkelcentrum De Kopermolen en andere in de vestiging van Leiderdorp.

Rietsjane, Robbin, Matanja en Robin van Big Bazar Stevenshof willen daarom bij deze alle klanten bedanken voor jullie bezoek en aankopen. Zij zien jullie graag weer in de winkels van Big Bazar in winkelcentrum de Kopermolen en Leiderdorp.

FUN UP YOUR LIFE!

Bij Big Bazar in de Stevensbloem vind je echt van alles! Van snoep, textiel, verzorgingsproducten tot servies, kaarsen en slingers. Je vindt hier ook heel veel A-merken, maar wel een flink stuk goedkoper. In de winkel in de Stevenshof horen ze dan ook heel regelmatig: ‘Ik wist niet dat jullie dit ook verkopen!’ De schoonmaakproducten, huishoudelijke producten, verzorgingsartikelen en speelgoed worden het meest verkocht. Veel kinderen komen hier ook vaak om snoep te kopen en in de wintermaanden natuurlijk ook vuurwerk van categorie 1. En verder kopen de klanten hier veel seizoensproducten. Die producten zijn altijd anders! Je vindt hier in ieder geval altijd verrassende producten. Artikelen die het leven net wat leuker en makkelijker maken!

 • Stevensbloem 33, 2331 JA Leiden

 • Openingstijden:

  Maandag: 09:00-18:00 uur
  Dinsdag: 09:00-18:00 uur
  Woensdag: 09:00-18:00 uur
  Donderdag: 09:00-18:00 uur
  Vrijdag: 09:00-18:00 uur
  Zaterdag: 09:00-17:00 uur
  Zondag: Gesloten