juli 5, 2023

Enveloppendames in de Stevensbloem

Zaterdag 17 juni maakte je in ons winkelcentrum in de Stevenshof kans op mooie prijzen! Koos jij één van de 70 winnende enveloppen van de rok van de dames?

De winkeliers van de Stevensbloem hebben deze dag in ieder geval heel veel bezoekers blij kunnen maken met mooie prijzen! En won je geen prijs? Dan ontving je een zakje met bloemenzaadjes cadeau. Verliezers waren er deze zaterdag niet!

Deze actie was speciaal voor Vaderdag, maar iedereen mocht meedoen! Sommige van te winnen prijzen zijn waren speciaal voor mannen. Benieuwd welke prijzen je kon winnen? Je kon één van de heren douche- en verwenpakketten van Etos, Kruidvat of Big Bazar winnen of een knipbeurt voor heren bij Verwey Hairstyling. Maar ook prijzen zoals een bierpakket van Gall en Gall, 10 Leidse Puzzels, fruit van de Aardbeienboer of heerlijke koffie of ‘n ijsje bij Luciano. Won jij een kaaspakket, Kippiepan of verrukkelijke bonbons van Van Maanen om Vaderdag te vieren? Ook kon je cadeaubonnen winnen van Kwalitaria, Slagerij Stevensbloem, Sushi Station, Bike Totaal Fietsen, Maya’s Roti Express, New York Pizza, Snackbar Stevenshof, Salama Döner en Pizza, Van Laarhoven Optiek & Byoux en Stevenshof Visspecialist.

Mijnnieuwsbrief

4 maal per jaar sturen we een digitale nieuwsbrief met de leukste aanbiedingen speciaal voor jou!