9

TWEE JAAR KIPPIE IN LEIDEN

Het is nu twee jaar geleden dat Roland van der Nat ‘Kippie’ in ons winkelcentrum opende. Sinds die dag is hij bijna elke dag in zijn winkel aan het werk. Inmiddels heeft hij dan ook een brede schare fans van Kippieproducten. Vooral de Kippiepan is favoriet. Door de corona maatregelen werden er afgelopen jaar veel minder Kippiepannen verkocht, maar gelukkig zijn er weer meer feestjes. Ook veel bedrijven bestellen de Kippiepan voor de bekende vrijmibo (vrijdagmiddagborrel) of jaarfeestjes. Maar vooral particulieren bestellen ‘m. Makkelijk en lekker voor een verjaardag of ander feestje. Verder komen veel mensen voor het broodje van de week. Het broodje van de week kost slechts 1 euro en is elke week anders. Maar ook de kippenpoten zijn populair.

Roland heeft als zelfstandig ondernemer altijd een tabakwinkel gehad, maar de toekomst voor die branche zag er niet zo goed uit. Vandaar dat Roland als franchisenemer de overstap heeft gemaakt naar Kippie. Door heel Nederland vind je Kippie grill- en maaltijden winkels en sinds twee jaar ook in de Stevenshof.

In de Stevensbloem werken ze nu met een team van zes personen. Ook de vrouw van Roland werkt mee in de zaak. Samen hebben ze een dochter. Zij werkt nu niet bij Kippie maar over enkele jaren zien wij haar vast en zeker ook op zaterdag in de Stevenshof aan het werk. 😉

Stuur winkelcentrum Stevensbloem een bericht

    Winkelcentrum Stevenbloem
    info@mijnstevensbloem.nl