9

JUIST FIJN OM NU BIJ ETOS TE WERKEN!

Gelukkig mocht Etos ook tijdens de lockdown ‘gewoon’ openblijven. ‘Daar waren wij super blij mee!’ vertelt winkelmanager Sylvia. ‘Ook onze klanten vonden het prettig om bij ons boodschappen te kunnen doen. Naast de verkoop van fijne en noodzakelijke producten, luisteren wij naar de verhalen van onze klanten. En dat doen wij graag! Juist in deze tijd heeft iedereen behoefte aan een vriendelijk woord en een glimlach. Door de coronamaatregelen is het contact afstandelijker. Vanachter een mondkapje zie je onze glimlach niet en heb je het gevoel dat je harder moet praten. Dat voelt nog steeds heel erg raar.

Klanten kopen bij ons niet zomaar een product, maar willen vaak ook advies. En dat geven wij graag hier bij Etos. Als je een product op de juiste manier gebruikt is het vele malen effectiever. Onlangs bleek uit een landelijk onderzoek dat het personeel van Etos super vriendelijk, servicegericht en deskundig is en het personeel altijd bereid is om te helpen. Op deze resultaten zijn wij hartstikke trots en stimuleert ons om ons best te blijven doen.

Onze klanten komen niet alleen voor noodzakelijke producten en gezondheidsproducten naar de winkel, maar ook  voor één van onze leuke cadeaudozen of cadeaubonnen. Want ook al mogen verjaardagen niet groots gevierd worden, iedereen kan wel extra aandacht gebruiken. En alleen een cadeautje afgeven maakt een (verjaar)dag een stuk feestelijker. Juist in deze tijd kan iedereen extra aandacht gebruiken!’

Liefs team Etos

Stuur winkelcentrum Stevensbloem een bericht

    Winkelcentrum Stevenbloem
    info@mijnstevensbloem.nl