9

BIKE TOTAAL VAN HULST BLIJFT VERNIEUWEN!

Weet je het nog? Vijf jaar geleden verhuisde Bike Totaal Van Hulst naar de hoek van het verbouwde winkelcentrum Stevensbloem. Er is hier veel meer ruimte om de fietsen buiten te laten zien. De centrale werkplaats en de vele ramen in de winkel maken de fietsenwinkel een fijne werkplek en een overzichtelijke winkel. De ramen geven veel licht en dienen als grote etalage. 

Fietsenmaker Daniel werkt bijna 25 jaar bij Bike Totaal Van Hulst. Hij is nog altijd hartstikke blij met de nieuwe winkel. Het winkelcentrum was toen echt verouderd. In die tijd dat hij hier werkt is er veel veranderd. De opkomst van de e-bike is de grootste verandering. ‘Meer dan 50% van de fietsen die ik nu in mijn handen krijg is een e-bike’, vertelt Daniel. ‘Sinds kort hebben wij ook een nieuwe filiaalmanager in de Stevensbloem: Mike. Hij werkt al jarenlang in de fietsenbranche als verkoper en monteur. Mike werkte vorig jaar nog samen met fietsenmaker Dearby bij een grote fietsenwinkel in Den Haag. Toen hun werkgever failliet ging moesten ze op zoek naar een andere baan. Samen besloten ze om bij Bike Totaal Van Hulst te solliciteren. Mike werd bedrijfsmanager. Hij is goed in klantencontact, regelt veel en houdt altijd het overzicht. Dearby is één van de snelste fietsenmakers en werkt hier nu als monteur. Ook Arno is nieuw in het team. Voor velen is hij een bekend gezicht in de Stevenshof. Een Leidenaar in hart en nieren. Hij werkt hier naast zijn ICT baan op vrijdag en zaterdag. Ook Pierre werkt een dag per week in de winkel in de Stevenshof. Als mede-eigenaar van Bike Totaal Van Hulst verdeelt Pierre zijn werkdagen over de vestigingen in Leiden en Oegstgeest.  

Het enthousiaste team van Bike Totaal Van Hulst staat dagelijks klaar voor onderhoud en reparaties van jouw fiets. En ook voor een nieuwe fiets, fietstas, fietszitje of fietsonderdelen ben je vanzelfsprekend van harte welkom in de winkel. Naast e-bikes, dames- en herenfietsen kun je hier binnenkort ook terecht voor bakfietsen van Urban Arrow, Lovens, Carqon, Batavus, Gazelle, Bakfiets.nl en Keewee. Hiermee is  Bike Totaal Van Hulst de grootste bakfietsspecialist in  de regio. 

Welke fiets je ook zoekt, het team van Bike Totaal Van Hulst helpt je graag. Ook voor een fiets op maat. ‘Juist omdat wij meerdere vestigingen hebben, beschikken wij over een breed assortiment fietsen. Elke winkel heeft zijn eigen assortiment. Elke winkel is daarom anders!’ aldus Pierre. Mike vult hem lachend aan ‘Maar de winkel in Leiden is toch echt de allerleukste … ‘ 

Stuur winkelcentrum Stevensbloem een bericht

    Winkelcentrum Stevenbloem
    info@mijnstevensbloem.nl