9

Afscheid van Patrick bij Bike Totaal Van Hulst Fietsen

Na ruim 31 jaar bij Bike Totaal Van Hulst in de Stevensbloem
te hebben gewerkt is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging
in een totaal andere branche. En natuurlijk ga ik alle trouwe en lieve klanten missen!

Vanaf de start van het bedrijf zijn velen al klant. Wij zagen elkaar steeds op memorabele momenten. Zo repareerde ik hun eerste brommer. Later kochten ze bij mij ook het eerste kinderzitje en vervolgens de kinderfietsen voor hun eigen kinderen. Ook als sponsor en ambassadeur van Fietsmaatjes kom ik nog steeds onze ‘oude’ klanten tegen.

Met veel plezier heb ik hier al die jaren gewerkt. Er is in die tijd veel veranderd. In de beginjaren samen met Peter van Hulst. De laatste 15 jaar was ik verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in onze winkel in Leiden. Ook het assortiment fietsen is heel anders dan 31 jaar geleden. De scooters zijn uit de winkel verdwenen. Op die plaats staat nu een ruim assortiment e-bikes. Ook is de fietsenwinkel verhuisd naar het huidige pand. Daarnaast heb ik voor deze en de andere winkels mooie verbouwingen kunnen realiseren. Het was een mooie tijd!
Met veel enthousiasme werk ik hier nog steeds elke dag, maar toch heb ik besloten om iets totaal anders te gaan doen.

Natuurlijk had ik graag persoonlijk afscheid van jullie willen nemen. Helaas is dat met de huidige corona maatregelen niet mogelijk. Niet murmelend vanachter een masker. Niet meteen verborgen lach. Wil je toch persoonlijk gedag zeggen? Je bent natuurlijk van harte welkom in de winkel of mail mij naar: afscheidpatrick@biketotaalvanhulst.nl. Ik doe mijn best
om persoonlijk elke mail te beantwoorden. Zaterdag 19 december ben ik officieel voor het laatst in de winkel aan het werk.

Mede-eigenaar en collega Pierre Sikking gaat vanaf die tijd mijn werkzaamheden voorlopig overnemen. Bike Totaal Van Hulst gaat daarnaast op zoek naar een geschikte vervanger voor mij. Dus ken je iemand die hier graag aan de slag wil? Die enthousiast is en ervaring heeft in de fietsenbranche? Laat hem of haar dan contact opnemen met Pierre Sikking 06 22 44 57 24.

Dan rest mij nog om jullie een fijne feestdagen te wensen en blijf gezond in deze vreemde tijd. Bedankt voor alle mooie jaren samen!

Patrick van der Laan

Stuur winkelcentrum Stevensbloem een bericht

    Winkelcentrum Stevenbloem
    info@mijnstevensbloem.nl